Post by smarhelptivilli on Feb 11, 2022 11:35:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara neograničenu izdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle Gem: Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Kao opuštanje i igranje ove igrice.
To su zapravo dobre igre, ali dao sam joj četiri zvjezdice 🌟 jer nema poklona ili nagrade kada pobijediš, pišu samo tvoj najbolji rezultat
Kategorija: Slagalice. Instalira: 10.000.000+ ... Woody 99 - Sudoku Block Puzzle - Free Mind Games ... Block Puzzle Jewel: Gem Legend.
stvarno je sjajno ubiti vrijeme, ali ne sviđa mi se kako nema niveliranja.
Prestao je igrati i deinstaliran nakon 1 sata zbog reklama
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Älypelit orp
Kupite Block Puzzle Jewel Blast – Microsoft Store hr-HR
Nije dobra ali najgora igra tako loša
Dobro, ali ima reklame
Ova igra ima video oglase koji se ne isključuju. Piše da gledate oglase da biste nastavili izgubljenu igru, ali ako preskočite dodavanje, automatski će se reproducirati videooglasi. Vrlo jeftin način reklamiranja.
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Puzzle gga
Dobra igra, savršena je za stimulaciju mozga, samo da je došla u razinama i riješila se reklama
D je =i 6r6 neki dan I ×+
Stvarno dobra igra za razmišljanje i djelovanje. To je igra za natjecanje sa samim sobom👍što je stvarno jako važno. Ova igra ima dobar stav.
Već dugo igrate igru. Zanimljivo je i izaziva ovisnost. Uživam je igrati
Stvarno volim igru, samo bih volio da postoji način za spremanje jednog komada sa strane, a također i mogućnost rotiranja potrebnog komada. Jako sam zadovoljna bojama umjesto smeđih komada.
Igru je zabavno igrati kada vam je dosadno i želite se osvijestiti o stvarima.
Dobra igra, igram ovu igru. Također uživam. Izvrsno.
Nameless Cat پرتحرک ffe
WOW ta super igra Volim ovu igru 😘 ovo je offline igra tako da je ova vrlo zanimljiva jaaaako dobra igra jako jako lijepo hvala i nemoj zaboraviti instalirati ovu igricu 😘🥰
Ova igra je dobra, ali ne onoliko koliko želite
Malo je teško
Besplatne puzzle igrice. najigranije. ... Candy Blocks. Tetris igrica na malo drugačiji način. Jewels Blitz Challenge. Bejeweled
Definitivno izaziva ovisnost i zabavno. Za života ne mogu vidjeti gdje da kliknem da zatvorim igru. Molim pomoć. Na kraju moram isključiti tablet da bih izašao iz igre.
To je nevjerojatna aplikacija, jako mi se sviđa ova igra
Nije baš dobro
Vrlo dosadna. Nema gumba za rotiranje i ono što mislite da je gumb za rotiranje (gornji desni) zapravo je gumb za ponovno pokretanje. Sa samo 3-4 oblika koje ne možete rotirati ...unutar sat vremena priželjkujete još izazovnije oblike. Probao sam dva sata....Deinstaliram ovu igru.
Najbolje offline igre koje sam ikad igrao.
To je stvarno sjajna igra, ali stalno kvari
dioničara 19 kornel 19 omogućit 19 monro 19 brutalne 19 plesnoj 19 puzzle 19 ... 15 aktivnoj 15 satniku 15 nezakonitim 15 radnjama 15 orle 15 blast 15 .
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Geduldsspiele ona
Jednostavno je i lijepo..mogle bi biti i neke dodane moći..inače je isto na svakoj razini i moglo bi postati dosadno u kasnijim fazama
Nije loše 👌🏾
Tako lijepe igre tako zanimljive igre i jako teška igra i možemo unaprijediti svoje znanje
Moje ime je pallavi
Lime green pocket knife, I ve been homeless for six years ...
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Slagalice hid
U thad mpving stckis bi trebao biti thare
Vrlo zabavno, zabavno i zanosno. Boje su jarke, stvarno je oživite, mislim da postaje moja nova omiljena igra!
Ovo je samo isječak tetrisa. Osim toga: ima puno oglasa i ne možete rotirati blokove. Također ću ostaviti sličan komentar na druge tetris rip-offe.
Super je
Igra je dobra. To vam postavlja izazov, ali zašto ima toliko oglasa?
Blok. Dragulj slagalice: je...