Post by smarhelptivilli on Feb 11, 2022 11:13:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞
Gözəl
Bu oyun yaxşıdır amma ADS oh və btw reklamlar üçün bir həllim var WiFi və ya internetinizi söndürün və reklamlar görünməyəcək ümid edirəm kömək etdim
Hətta oyunu oynamağa icazə vermədi və texniki çətinliklərim olduğunu söylədi, ona görə də bütün bildirişlərimi söndürdüm ki, bu axmaq oyunu oynaya bildim və hətta işləmədi.
Blend It 3D Thông thường syae
əla super möhtəşəm bayıldım
Çoxlu reklamlar gəldiyi üçün iki ulduz verirəm amma çox gözəl oyundur
Bu oyunları bəyənirəm, amma bu oyunlarda həmişə çoxlu reklam olur.
Blend It 3D Thông thường syae
Oyun çox yaxşı və asan oyundur, çünki şirə oyunu və şirə maşını üçün kəsilmiş əl 3 🌟 təşəkkürlər
Əkizlər Bürcü Üçün 4/25/2021 tarixli Gündəlik Bürclər; 21-27 Eylül ... -4 Good blend of management and tech skills with rich experience in Product, Project,
Əla və əyləncəli oyun, lakin bir çox reklam üçün YOL. Hər səviyyədən sonra sadəcə gözləyən bir reklam olacaq və buna görə də məndən dördü var!
cox superr
Həqiqətən yaxşıdır, amma nifrət edirəm ki, əlinizi qarışdırıcıya qoymağa ehtiyac yoxdur, bu zəhlətökən, lakin qəddardır və qan yoxdur
Blend It 3D - Android Download | TapTap
NİFRƏ EDİRƏM bu dəhşətli dəyişiklik oyunu hətta öldürmək sadəcə dəhşətli 😡 hər otaqda əlilliyi olan şəxslərə NİFRƏT EDİRƏM bu dəhşətlidir oyunu dəyişmək belə insanlar sizin gününüzü keçirsələr belə, əlvida da pulu yoxdur dəhşətli OYUN! Artıq seçim yoxdur bu oyuna nifrət edirəm dəhşətdir yox Lola zəhmət olmasa dəyişdirin onu yükləmək üçün cəmi bir saat çəkir, ona görə də ümid edirəm ki, onu dəyişərsiniz 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠...
Blend It 3D कैज़ुअल गेम dzi
Mən onu sevirəm, amma çox reklam bəzən dəhşətli ola bilər
Elede yaxsi deyil
Gözəl oyundur amma hər səviyyədən sonra reklam göstərirlər Əgər hər səviyyədən sonra reklam göstərməsələr, mən sadəcə hər səviyyədən sonra gördüyüm reklamlara görə ona 5 ulduzlu oyun vermək istərdim ona 4 ulduzlu oyun və oynadığım ən yaxşı istirahət oyunu...
Yasi
Bu oyun gözəl idi amma daha çox reklamı var ona görə də 2 ulduz verdim
Oyun yaxsidi amma reklamlar necedi!?!? Reklamsız 1 "qarışıq" gedə bilmirəm. Və irəliləyiş mükafatları iddia etmək üçün reklam lazımdır? Oyun bütövlükdə zəhmlidir, lakin hər 2-5 Qarışıqdan bir reklam edin
Mən bu proqramı sevirəm. Çoxlu reklamları yoxdur, buna görə də insanların niyə ondan şikayətləndiyini bilmirəm. Hər halda, əladır!
Candy Legend Casual xadk
Yaxsidur
Bu, çox əyləncəli idi, amma içərisində bəzi reklamlar var idi, amma bundan başqa, mən bu oyundan çox həzz aldım və onu sevməyən insanlar üçün bu adamın sizi qane etmək üçün bu oyunu qurmaq üçün nə qədər vaxt sərf etdiyinə görə ayıb olsun!!!!
Bu oyuna nifrət edirəm hər dəfə vaxtımın çoxunu bu oyuna sərf edəndə reklam gəlir bu oyunun heç vaxt olmamasını arzu edirəm bu oyunu yükləməyin darıxdırıcıdır
salam. Mən adətən bu oyunu oynayıram 🎮. Bu oyun çox lənətə gəlir. Amma mənim kiçik bir problemim var, bu da pulsuz əşyalar üçün kliklədiyim zaman kresloları təkmilləşdirmək kimi "Reklam hazır deyil" deyir. 5 dəfə buna məhəl qoymadım. Amma yenə də eyni şəkildə olur. Zəhmət olmasa bu məsələni aydınlaşdırın. Narahat olmayın, mən onu silməmişəm.
Blend It 3D कैज़ुअल गेम dzi
Bu ___ mənim üçün Bu mənim üçün reklamdır Xeyr düyməsini basdığımda reklam üçün nə isə istəmirəm düyməsini basıram ELAN GƏLİR Bu, sizi mənim üçün aldatması faktıdır.
Çoxlu reklamları var. Yalnız reklam göstərmək məcburiyyətindəsinizsə, niyə bu oyunu yaratdınız? Oyun yaxşıdı amma reklamlar məni bezdirir.
Həqiqətən o qədər də əyləncəli deyil. Masalar, qarışdırıcılar və başqa şeylər üçün çoxlu pul xərcləməlisən
Blend It 3D Apk Download for Android - APKFollow
Mən ona üç verdim, çünki həmişə səviyyə əlavə olunur və bunu etmək üçün heç bir məqsəd yoxdur və bu proqram əyləncəlidir, lakin əlavə səviyyə qoymağı dayandırın, amma mənimlə razılaşırsınızsa, bəli, yox, yox, çünki bu, həqiqətən başa düşülən səbəbdir.
Blend Viewer 3D по Afanche Technologies, Inc - iPhone/iPad
Düşünürəm ki, əgər siz əşyalar hazırlamağı öyrənmək istəyirsinizsə, bu, zəhmətinizin müqabilində sizə meony verir, ona görə də mən bu oyunu bütün yaşlar üçün təkrar etdim ki, bu, əla oyundur və insanlar bunu çox sevirlər. Bu köhnəlmiş oyunu təbliğ edən peolpe, bu oyuna 5 ulduzlu rəy verirəm
İndiyə qədər möhtəşəm oyun! Mənə elə gəlir ki, reklamlar bəzən bir az həddindən artıq olur, amma heç olmasa, reklamı izləmək və ya izləmək istəmədiyinizi seçirsiniz. Oynayan uşaqlarınız varsa və ya sadəcə riyaziyyat problemi ilə qanı aktivləşdirə bilsəniz, onların bu yaxınlarda blender üçün qəyyum əlavə etmələri xoşuma gəlir. Düşünürəm ki, riyaziyyat problemi dəyişdirilə bilər. Baxmayaraq ki, mağazanızı fərdiləşdirə bildiyinizdən zövq alıram. Siz həmçinin yeni əllər, hətta yeni inqrediyentlər əldə edə bilərsiniz! Ümumiyyətlə, bu oyunu tamamilə tövsiyə edərdim.
Bu oyun FANTASTİKDİR! Mən onu sevirəm, amma..... səviyyələrdə heç bir dəyişiklik yoxdur. Və nəhayət kifayət qədər smoothie əldə etdikdə yeni bir əl alırsınız, ancaq reklama baxmaq məcburiyyətindəsiniz!!! Bəs əgər siz Wi-Fi-dan istifadə etmirsinizsə, amma bunu həqiqətən istəyirsiniz! Əgər bu bir şey olmasaydı, mən onu ulduza çevirərdim.
Hər iki saniyədən bir reklamlar şoka salır, amma hər halda bir az meh, məsələn, indicə bir reklam aldım, sonra mükafat aldım, sonra mükafatı tələb etmək üçün bir reklama baxmağa məcbur oldum, axmaqdır, amma oyun əslində gözəldir yaxşı
Super oyundu hamı oynasın deyirəm çox gözəl oyundu dünyanın ən gözəl oyundu deyə-yə qutara bilmirəm🤪🤪 əla,super,möhtəşəm və yenə gözəl deyirəm hamı oynasın 🥰
Blend It 3D - play free at Friv5
Mən bu oyunu sevirəm, o qədər gözəl oynayır ki, siz hər şeyi etməyi öyrənə bilərsiniz və mən blender zamanı istədiyim kimi şeylər hazırlamağı sevirəm və uzaqlara düşəndə məni qorxutdu.
Cok iyi ama oyun azcık kasıyo düzəldin lütfən
Sadə və gözəl oyundu 👍🏻🤟
Play Blend It 3D for free now on LittleGames. Blend It 3D is available to play for free. Play Blend It 3D online. Blend It 3D is playable online as an HTML5
Blend It 3D - Приложение - Firal - Площадка русского ...
bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyundur, nə düşünürsünüz, bu, sadəcə olaraq, topun Frizbini insanlara ötürməsidir, o zaman mənim məsləhətim budur!
Mən bunu sevirəm bacım telefonunu atanda əsəbləşir sevirəm amma sevmədiyim yeganə şey əlini kəsdiyin yer və qanının axmasıdır. 5 ulduz
Blender (software) - Wikipedia
Reklamların sayı dilsizdir. Lütfən, reklamlarla daha ləng olmağa başlayın. Onları hər fırlanma və ya dövrədən sonra qoymayın. Bu oyuna 3 ulduz verməyimin səbəbi qaneedici olmasıdır. Amma reklamlar hər şeyi məhv edir. reklamlar.Təsəvvür edin ki, bu oyunu 30 dəqiqə ərzində oynayırsınız. YALNIZ OYUN. Və reklamlar onu 1 saat çəkəcək. Narahat olan kimsə bunu quraşdıra bilər və 10 reklam görünə bilər. Oh, yox... Amma lütfən, bu rəyi götürün və lütfən, oxuyun. burada. Təşəkkür edirəm.