|
Post by AlicjaK on Jan 8, 2016 17:22:05 GMT
Jakiś czas temu zauważyłam pleśń w obrębie okna u mnie w mieszkaniu, wygląda to tak: i.imgur.com/Yc5sdPW.jpg czy ktoś może mi powiedzieć czy to jest "normalne" i przede wszystkim - jak mogę się tego pozbyć?
|
|
|
Post by Kuba z 3G on Jan 9, 2016 22:37:21 GMT
"Normalnie" to to raczej nie wygląda. Próbowałaś zgłaszać sprawę administratorowi? Musi tam się zbierać wilgoć. Czy w pokoju jest ciepło i czy nie ma szpary między ramą okna a ścianą?
|
|
|
Post by natalia3c on Jan 11, 2016 19:12:29 GMT
Hej, ja mam raczej problem z zamarzającymi szybami (mam zamknięty, przeszklony balkon). Czy posiadacze takich balkonów je ogrzewają, żeby nie zamarzały czy jak sobie poradzić z tym problemem? Bo jak przychodzi cieplejsza pogoda to mam wodę na balkonie :/
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 12, 2016 14:29:16 GMT
Hej, ja mam raczej problem z zamarzającymi szybami (mam zamknięty, przeszklony balkon). Czy posiadacze takich balkonów je ogrzewają, żeby nie zamarzały czy jak sobie poradzić z tym problemem? Bo jak przychodzi cieplejsza pogoda to mam wodę na balkonie :/ Nie powinno być takiego problemu. Owszem, szron jest dopuszczalny i skraplająca się para również ale nie woda. Sugerowałbym zgłosić w ramach gwarancji, na tego typu sprawy rok jeśli dotyczy okien lub 3 lata jeśli konstrukcji murowanej od daty odbioru mieszkania.
|
|