nixon
New Member
|
Post by nixon on Jan 26, 2016 9:04:04 GMT
Witam.Z tego co słyszałem pół roku temu, miał być poszukiwany nowy dostawca usług telewizji i internetu na naszym osiedlu.Z tego co się orientuję cały czas mamy tylko Toye która jak dla mnie jest droga i tragiczna.Czy jest ktoś kto ma możliwość ściagnąć inną firme do nas na osiedle?Uważam że powinna być druga / inna firma by móc mieć prawo wyboru usług.Za chwilę będzie centrum III więc im też pewnie by się przydała opcja lepszego wyboru.Czy ktoś w tej kwestii jest w stanie coś pomóc?
|
|
|
Post by crusio on Jan 26, 2016 19:01:30 GMT
Toya pewnie sypnęła kasą, żeby mieć wyłączność na naszym osiedlu. Obawiam się, że będąc podłączonym do infrastruktury Toya, jesteśmy skazani tylko na nich i raczej nie będzie możliwości wyboru i zmiany. Wydaje mi się, że nawet kiedyś widziałem na naszym osiedlu na niektórych studzienkach logo Toya. Także uważam że cena szczególnie za pakiety telewizyjne są delikatnie przegięte cenowo. Co do internetu od ponad dwóch lat nie mam z nimi problemu (poza kilkoma chwilowymi awariami) a cena myślę, że nie jest wcale najgorsza.
|
|
nixon
New Member
|
Post by nixon on Feb 2, 2016 13:47:59 GMT
Jak dla mnie oferta jest słaba.W innym miejscu miałem upc i byłem bardziej zadowolony.Tutaj za tuner z nagrywaniem się płaci.Router trzeba sobie kupić samemu.To wszystko powinno być w cenie.
|
|