|
Post by Karolina z 3c on Jan 10, 2016 22:02:37 GMT
Czesc wszystkim, Czy ktoś może wie kiedy będzie otwarcie naszego osiedlowego Lidla:)?
|
|
|
Post by Michal on Jan 10, 2016 22:14:46 GMT
Trzeba by zapytać kogoś z bloków 3 G, H, J lub K czy podsłuchał robotników... A propo - może ktoś z mieszkańców w/w to przeczyta - to już z czystej mojej ciekawości - czy jak kupowali Państwo mieszkania z widokiem na przyszłego Lidla, to czy developer wspominał, że taka budowla powstanie tuż pod Waszymi oknami?
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 11, 2016 15:01:26 GMT
Czesc wszystkim, Czy ktoś może wie kiedy będzie otwarcie naszego osiedlowego Lidla:)? Z informacji prasowych była mowa o pierwszym kwartale 2016, bliżej marca.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jan 11, 2016 15:16:33 GMT
Trzeba by zapytać kogoś z bloków 3 G, H, J lub K czy podsłuchał robotników... A propo - może ktoś z mieszkańców w/w to przeczyta - to już z czystej mojej ciekawości - czy jak kupowali Państwo mieszkania z widokiem na przyszłego Lidla, to czy developer wspominał, że taka budowla powstanie tuż pod Waszymi oknami? Kupując mieszkanie pod koniec 2012 roku deweloper informował (przynajmniej mnie), że na działce obok naszego osiedla będzie budowany sklep Lidla. Sprawdzając numer księgi wieczystej w łódzkim ośrodku geodezji można było uzyskać informację o właścicielu działki 104/4, którym jest Lidl Polska.
|
|
|
Post by Ola 3g on Jan 11, 2016 22:16:26 GMT
Hej! Odnośnie Lidla, czy zauważyliście, że jest znacznie większy od regularnego a w dodatku piętrowy. czy ktoś miał okazje spytać się robotników czemu tak jest? Trzymam kciuki za jakiś dodatkowy sklep (lidl moze wynajmować) np. rossmann
|
|
|
Post by natalia3c on Jan 12, 2016 22:03:32 GMT
Też się nad tym zastanawiałam i może zrobią tak, że spożywka na dole, a na górze odzież, gadżety itp.? Ale nie wiem nic od robotników
|
|
|
Post by Michal on Jan 12, 2016 23:37:00 GMT
Ok, jak jutro przy okazji wypatrzę tam jakiegoś pracownika to go między słowami wypytam o jakiekolwiek detale
|
|
|
Post by Lady on Feb 3, 2016 1:34:15 GMT
na górze podobno ma być powierzchnia pod biura dla pracowników administracji Lidla. Mi przy zakupie mieszkania też mówiona mimo, że mieszkam w bloku prostokątnym
|
|
|
Post by mm on Feb 4, 2016 17:56:14 GMT
|
|
|
Post by Konrad 3g on Feb 5, 2016 15:25:31 GMT
Mi też sprzedawca od początku mówił o tym Lidlu, W sumiw to nie najgorzej bo skończą się wreszcie wojny parkingowe Czemu godziny otwarcia do kitu?
|
|
|
Post by mm on Feb 5, 2016 23:07:21 GMT
Z tego co widziałem to godziny są takie: Poniedziałek - Sobota 8 - 21 Niedziela 9 - 18 trochę żałuję, bo większość lidlów jest w tygodniu czynna raczej od 7, to by była fajna opcja na kupno świeżych bułeczek przed pracą I trochę szkoda tej wczesnej pory zamykania w niedzielę, każdy inny Lidl jest otwarty przynajmniej do 20...
|
|
|
Post by Michal3J on Feb 6, 2016 11:27:22 GMT
Mi też sprzedawca od początku mówił o tym Lidlu, W sumiw to nie najgorzej bo skończą się wreszcie wojny parkingowe Czemu godziny otwarcia do kitu? Wojny sie nie skoncza bo na wjezdzie na parking Lidla jest przy literce P libczba 90. Moim zdaniem bedzie limit do 90 minut postoju. Pytanie czy beda to egzekwowac
|
|
|
Post by mm on Feb 6, 2016 15:03:27 GMT
Wg mnie to 90 to liczba miejsc, więc wojna o miejsca może się skończyć, pytanie tylko czy parking nie będzie zamykany na noc... Pozostaje nam czekać na otwarcie ?
|
|
|
Post by kubson on Feb 17, 2016 22:44:05 GMT
Spokojnie właściciel dobrze wie jak wygląda sytuacja z miejscami parkingowymi wiec nie pozwoli na zapchanie swojego parkingu mieszkańcom. Nie macie na co liczyć że skończą sie problemy z parkowaniem
|
|