|
Post by Ola 3g on Jan 10, 2016 19:04:08 GMT
Witam Niestety jest mi bardzo trudno spotkać się z administratorem ze względu na godziny pracy, dlatego napiszcie proszę kiedy planujemy się spotkać? Chciałabym poruszyć temat drzwi do pomieszczenia na odpady a przede wszystkim zaproponować zakup siłowników do bram tak aby w nocy nie czekać na ochroniarzy. Uiszczając comiesięczne opłaty za mieszkanie zgodnie z wykazem na naszym portalu nie zwróciłam uwagi ile zapłaciliśmy za drzwi do śmietników, jest tam jedna pozycja, której opis wskazuje na opłatę za tę zmianę, ale jej wartość trochę mnie przeraża. Jeśli ją znacie proszę o informację, nie było mnie na ostatnim spotkaniu wspólnoty i być może dlatego nie znam ww kwoty. Dodatkowo nie do końca rozumiem ich instalacji skoro drzwi nie są faktycznie zamykane. Jeśli chodzi o siłowniki do bram, proszę o informację co o tym myślicie? Często zdarza się, że wracamy późno i przeważnie czekamy bardzo długo na ochroniarza, kiedy wyszliśmy otworzyć ją sami, zostaliśmy pouczeni, ze względów bezpieczeństwa tylko strażnicy mogą to robić. Pozdrawiam
|
|
|
Post by Michal on Jan 10, 2016 22:32:36 GMT
Cześć Ola, ja się tylko lekko podepnę pod ten temat - z tego co pamiętam to na którymś spotkaniu lokatorów była mowa o tych siłownikach (czy jak kto woli - samozamykaczach), ale miały być one montowane do furtek, natomiast bramy same w sobie są stricte obsługiwane przez ochronę... Jeśli chodzi o przyjazdy wieczorem to ja bardzo często otwieram sobie bramę sam (wcześniej dając komuś z ochrony ok. pół minuty na podejście), a potem tylko widzę w lusterku jak ktoś ją za mną zamyka, na razie jeszcze nikt nie zwrócił mi uwagi, że sam w nocy nie mogę dotykać bramy... Tak czy siak, również dołączam do Twojego pytania o termin spotkania mieszkańców
|
|